YEMEK TARİFLERİ

BİLMEDİĞİNİZ YEMEK TARİFLERİ
 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Paylaş | 
 

 PANNA COTTA FRANBUAZ SOSLU

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
alikalay
Admin


Mesaj Sayısı : 52
Kayıt tarihi : 02/01/10

MesajKonu: PANNA COTTA FRANBUAZ SOSLU   C.tesi Ocak 30, 2010 10:02 am

MALZEMESİ:Süt, krema, yaprak jelatin, şeker, çubuk vanilya, franbuaz sos



YAPILIŞI:10 Porsiyon için 1 kg kremanın içine 1 adet vanilya ve 250 gr şekeri ekleyip ocakta
kaynatın. Ayrı bir tavada 6 adet yaprak jelatini ve 250 gr sütü kısık ateşte jelatinler
eriyinceye kadar çırpma teliyle karıştırın. jeletinler eridikten sonra kaynamakta olan
kremanın içine karıştırın ve iyice çıptıktan sonra içindeki vanilyayı çıkarıp ikiye bölün.
Bıçağın tersiyle içinin çekirdeklerini çıkarın kremaya sadece siyah çekirdekleri ekleyip
karıştırın. Sonra krem kramel kaplarına koyun, biraz soğuduktan sonra dolaba alıp bir gün
dolapda bekletin.Servis yaparken ters çevirin, üstünde siyah vanilya taneciklerini
göreceksiniz. Franbuaz sos dökerek servis yapabilirsiniz afiyet olsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://alikalay.benimforum.org
 
PANNA COTTA FRANBUAZ SOSLU
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» BADEM SOSLU TAVUK(pollo veneziana)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
YEMEK TARİFLERİ :: Tatlı Çeşitleri-
Buraya geçin: