YEMEK TARİFLERİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
YEMEK TARİFLERİ

BİLMEDİĞİNİZ YEMEK TARİFLERİ
 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

 

 PANNA COTTA FRANBUAZ SOSLU

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
alikalay
Admin



Mesaj Sayısı : 52
Kayıt tarihi : 02/01/10

PANNA COTTA FRANBUAZ SOSLU Empty
MesajKonu: PANNA COTTA FRANBUAZ SOSLU   PANNA COTTA FRANBUAZ SOSLU EmptyC.tesi Ocak 30, 2010 10:02 am

MALZEMESİ:Süt, krema, yaprak jelatin, şeker, çubuk vanilya, franbuaz sos



YAPILIŞI:10 Porsiyon için 1 kg kremanın içine 1 adet vanilya ve 250 gr şekeri ekleyip ocakta
kaynatın. Ayrı bir tavada 6 adet yaprak jelatini ve 250 gr sütü kısık ateşte jelatinler
eriyinceye kadar çırpma teliyle karıştırın. jeletinler eridikten sonra kaynamakta olan
kremanın içine karıştırın ve iyice çıptıktan sonra içindeki vanilyayı çıkarıp ikiye bölün.
Bıçağın tersiyle içinin çekirdeklerini çıkarın kremaya sadece siyah çekirdekleri ekleyip
karıştırın. Sonra krem kramel kaplarına koyun, biraz soğuduktan sonra dolaba alıp bir gün
dolapda bekletin.Servis yaparken ters çevirin, üstünde siyah vanilya taneciklerini
göreceksiniz. Franbuaz sos dökerek servis yapabilirsiniz afiyet olsun.PANNA COTTA FRANBUAZ SOSLU Panna_10
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://alikalay.benimforum.org
 
PANNA COTTA FRANBUAZ SOSLU
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» MANTAR SOSLU MEZGİT FİLETO
» KÖRİ SOSLU TAVUK SALATASI
» PAPPER STEAK (acı soslu bonfile)
» BADEM SOSLU TAVUK(pollo veneziana)
» LİMON SOSLU TAVUK(pollo all limone)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
YEMEK TARİFLERİ :: Tatlı Çeşitleri-
Buraya geçin: