YEMEK TARİFLERİ

BİLMEDİĞİNİZ YEMEK TARİFLERİ
 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Paylaş | 
 

 PAPPER STEAK (acı soslu bonfile)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
alikalay
Admin


Mesaj Sayısı : 52
Kayıt tarihi : 02/01/10

MesajKonu: PAPPER STEAK (acı soslu bonfile)   C.tesi Ocak 16, 2010 1:45 pm

MALZEMESİ : 200 gr bonfile, kuru soğan, yeşil biber, urfa biberi kuru, tane karabiber
domi glas sos, tuz


YAPILIŞI : Sos için bir tavada yağ ve sıçandişi kuru soğan kramalize oluncaya kadar kavrulur.
Karışıma ince kıyım yeşil biber, kuru urfa biberi ve dövülmüş tane kara biberde
eklenerek iyice sote edilir ve içine domi glas sos, az et suyu ve tuz ekleyip iyice
kaynatılır. Izgarada pişen bonfileyi sosun içine alıp birazda bu şekilde pişirin.
Servis tabağına alıp üzerine sosu dökün ve yanında haşlanmış sebze, elma dilim
patates ile servis yapabilirsiniz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://alikalay.benimforum.org
 
PAPPER STEAK (acı soslu bonfile)
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» BADEM SOSLU TAVUK(pollo veneziana)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
YEMEK TARİFLERİ :: ET YEMEKLERİ-
Buraya geçin: