YEMEK TARİFLERİ

BİLMEDİĞİNİZ YEMEK TARİFLERİ
 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Paylaş | 
 

 BADEM SOSLU TAVUK(pollo veneziana)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
alikalay
Admin


Mesaj Sayısı : 52
Kayıt tarihi : 02/01/10

MesajKonu: BADEM SOSLU TAVUK(pollo veneziana)   C.tesi Ocak 16, 2010 12:49 pm

MALZEMESİ:Tavuk, file badem, krema, mantar, tiriyaki sos, elma dilim patates, haşlanmış sebze, şarap.




YAPILIŞI: İki yada üç parça tavuk filetoyu az unlayın. Bir tavaya çiçek yağını ekleyip her iki tarafını hafif kızartın. Kızarınca bademleri ekleyin ve bademler de kızarınca içine şarap koyup flambe edin. Şarap çekince bir miktar et suyu, krema, haşlanmış mantar, tiriyaki sos, az tuz ekle ve sosu koyu kıvama gelince tabağa alın. Yanında elma dilim kızarmış patates ve haşlanmış sebze ile servis yap


.



.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://alikalay.benimforum.org
 
BADEM SOSLU TAVUK(pollo veneziana)
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» BADEM SOSLU TAVUK(pollo veneziana)
» susamli citir tavuk kanadi(resimli)
» Recep Ivedik Turkcell Tavuk Reklamı "Psikolog" RepLikLeri

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
YEMEK TARİFLERİ :: TAVUK YEMEKLERİ-
Buraya geçin: