alikalay Admin
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 02/01/10
| Konu: BADEM SOSLU TAVUK(pollo veneziana) C.tesi Ocak 16, 2010 12:49 pm | |
| MALZEMESİ:Tavuk, file badem, krema, mantar, tiriyaki sos, elma dilim patates, haşlanmış sebze, şarap. YAPILIŞI: İki yada üç parça tavuk filetoyu az unlayın. Bir tavaya çiçek yağını ekleyip her iki tarafını hafif kızartın. Kızarınca bademleri ekleyin ve bademler de kızarınca içine şarap koyup flambe edin. Şarap çekince bir miktar et suyu, krema, haşlanmış mantar, tiriyaki sos, az tuz ekle ve sosu koyu kıvama gelince tabağa alın. Yanında elma dilim kızarmış patates ve haşlanmış sebze ile servis yap . . [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|