YEMEK TARİFLERİ

BİLMEDİĞİNİZ YEMEK TARİFLERİ
 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Paylaş | 
 

 SALMONE IN SALSA DI MONDELLE(BADEM SOSLU SOMON IZGARA)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
alikalay
Admin


Mesaj Sayısı : 52
Kayıt tarihi : 02/01/10

MesajKonu: SALMONE IN SALSA DI MONDELLE(BADEM SOSLU SOMON IZGARA)   C.tesi Ocak 09, 2010 4:49 pm

MALZEMESİ:Somon balığı, sarımsak, tereyağı, file badem, worcester sos, krema, krem peynir, kuru üzüm, roka, yumurta sarısı, şarap, balık baharatı.


YAPILIŞI: Kılçığı ayıklanmış bir dilim somon balığını ızgarada pişirin. Ayrı bir tavada tereyağı, sarımsak ve file bademleri rengi dönünceye kadar kavurup ve şarap ekleyerek flambe yapın. Daha sonra içerisine krema, krem peynir, kuru üzüm ve woncester sosu ekleyip kaynatın. Kaynayınca içine yumurta sarısı ve rokayı ekleyip 1 dakika daha kaynatıp altını kapatın. Diğer tarafta hazırlamış olduğunuz balığı servis tabağına alın ve üzerine bu karışımı dökün. Afiyet olsun. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://alikalay.benimforum.org
 
SALMONE IN SALSA DI MONDELLE(BADEM SOSLU SOMON IZGARA)
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» BADEM SOSLU TAVUK(pollo veneziana)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
YEMEK TARİFLERİ :: BALIK YEMEKLERİ-
Buraya geçin: