YEMEK TARİFLERİ

BİLMEDİĞİNİZ YEMEK TARİFLERİ
 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Paylaş | 
 

 ARMUT TATLISI

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
alikalay
Admin


Mesaj Sayısı : 52
Kayıt tarihi : 02/01/10

MesajKonu: ARMUT TATLISI   C.tesi Şub. 27, 2010 6:31 pm

MALZEMESİ:Santamaria armut
kırmızı şarap
şeker
profitirol kıreması
çikolata sos
hindistan cevizi veya toz yeşil fıstık




YAPILIŞI :10 Ad. arrmudu ortasını çekirdek bölümünü kabak oyacağıyla oyduktan sonra
yıka ve tencerede 500 gr.şeker 70 lik kırmızı şarap az su ilave et armutlar
pişinceye kadar kaynasın sonra armutları soğumaya al soğusun.


SONRA Başka bir tencerede 3 ad.yumurta 150 gr.şeker kısık ateşte rengi koyulaşıncaya kadar çırpma teliyle karıştır.75 gr. un ekle biraz daha karıştır ve kaynamakta olan
500 gr. sütü bu karışıma ekle iyice çırp ve soğumaya al soğuduktan sonra armutların oyuk yerine
doldur birazda tabağa koy armudu üstüne oturt üstüne çikolata sos dök hindistan cevizi veya
arzuya göre toz yeşil fıstık koyabilirsin.


Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://alikalay.benimforum.org
 
ARMUT TATLISI
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
YEMEK TARİFLERİ :: Tatlı Çeşitleri-
Buraya geçin: