YEMEK TARİFLERİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
YEMEK TARİFLERİ

BİLMEDİĞİNİZ YEMEK TARİFLERİ
 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

 

 PROVANSAL ÜSÜLÜ KİREMİTTE ÇİPURA

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
alikalay
Admin



Mesaj Sayısı : 52
Kayıt tarihi : 02/01/10

PROVANSAL ÜSÜLÜ KİREMİTTE ÇİPURA Empty
MesajKonu: PROVANSAL ÜSÜLÜ KİREMİTTE ÇİPURA   PROVANSAL ÜSÜLÜ KİREMİTTE ÇİPURA EmptyÇarş. Ocak 27, 2010 9:22 pm

MALZEMESİ:Çipura balık, kuru soğan, domates, limon, sarımsak, tereyağı


YAPILIŞI:Balığı ayıkladıktan sonra içine rozmari otu, dereotu sapı, maydanoz
kökü ve limon dilimi sıkıştırın. Soğanı piyaz şeklinde doğrayıp, sarımsakla beraber kiremidin dibine yayıp üzerine balığı koyun. Biraz sıvı yağ ilave edip fırına sürün ve 8-12 dk. pişirin. Daha sonra fırında pişmekte olan balığı dışarı alıp yanlarına domates ve limon koyun. Üzerine tereyağı ve sarımsak sürüp tekrar fırına koyun. Biraz daha pişirip çıkardıktan sonra üzerine fırça yardımıyla erimiş tereyağı ve soya sosu dökün ve servis yapın. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://alikalay.benimforum.org
 
PROVANSAL ÜSÜLÜ KİREMİTTE ÇİPURA
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TİREMİSU (italyan usulü)
» MEKSİKA USULÜ FAJİTA
» MEKSİKA USULÜ TAVUK SALATASI(in salata dı pollo mexikani)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
YEMEK TARİFLERİ :: BALIK YEMEKLERİ-
Buraya geçin: