YEMEK TARİFLERİ

BİLMEDİĞİNİZ YEMEK TARİFLERİ
 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Paylaş | 
 

 PROVANSAL ÜSÜLÜ KİREMİTTE ÇİPURA

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
alikalay
Admin


Mesaj Sayısı : 52
Kayıt tarihi : 02/01/10

MesajKonu: PROVANSAL ÜSÜLÜ KİREMİTTE ÇİPURA   Çarş. Ocak 27, 2010 9:22 pm

MALZEMESİ:Çipura balık, kuru soğan, domates, limon, sarımsak, tereyağı


YAPILIŞI:Balığı ayıkladıktan sonra içine rozmari otu, dereotu sapı, maydanoz
kökü ve limon dilimi sıkıştırın. Soğanı piyaz şeklinde doğrayıp, sarımsakla beraber kiremidin dibine yayıp üzerine balığı koyun. Biraz sıvı yağ ilave edip fırına sürün ve 8-12 dk. pişirin. Daha sonra fırında pişmekte olan balığı dışarı alıp yanlarına domates ve limon koyun. Üzerine tereyağı ve sarımsak sürüp tekrar fırına koyun. Biraz daha pişirip çıkardıktan sonra üzerine fırça yardımıyla erimiş tereyağı ve soya sosu dökün ve servis yapın. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://alikalay.benimforum.org
 
PROVANSAL ÜSÜLÜ KİREMİTTE ÇİPURA
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
YEMEK TARİFLERİ :: BALIK YEMEKLERİ-
Buraya geçin: