YEMEK TARİFLERİ

BİLMEDİĞİNİZ YEMEK TARİFLERİ
 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Paylaş | 
 

 PIRASA SOSLU TAVUK (pollo all porro)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
alikalay
Admin


Mesaj Sayısı : 52
Kayıt tarihi : 02/01/10

MesajKonu: PIRASA SOSLU TAVUK (pollo all porro)   Paz Ocak 24, 2010 12:18 pm

MALZEMESİ:180 gr piliç göğüsü, fetuçini makarna, pırasa, tereyağı, bulyon, tuz, domates sos, şarap, tavuk suyu.


YAPILIŞI:Küçük bir kapta pırasayı haşlayın ve haşlanmış pırasaları mikserde iyice püre haline getirin. Püre haline getirdiğiniz pırasayı tavaya alın ve tereyağı, az tuz, tavuk bulyonla birlikte beşamelden biraz daha sulu halde olacak şekilde pişirin. Ayrı bir tavada unladığınız tavukları az sıvıyağla her iki tarafını kızartıp şarap ekleyin ve flambe edin. Az tavuk suyu ekleyin ve sosu çekinceye kadar tavada sallayıp altını kapatın. Servis tabağına pırasa püresini ve üzerine tavukları koyun. Diğer tarafta haşlanmış fetuçiniyi domates sosta çevirin ve tavukların yanında garni olarak servis yapın. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://alikalay.benimforum.org
 
PIRASA SOSLU TAVUK (pollo all porro)
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
YEMEK TARİFLERİ :: TAVUK YEMEKLERİ-
Buraya geçin: