MALZEMESİ : 170 gr biftek, 30 gr kaşar peyniri, 20 gr jambon, fetuçine makarna
tereyağı, domi glas sos tuz, maydanoz, şarap.
YAPILIŞI : 170 gr bifteği iyice ince dövüp ikiye bölün. İçine kaşar peyniri ve jambonu koyup
ikiye katlayın ve kenarını bir bıçak yardımıyla çenterek dikin ve una bulayın.
Tavada az yağ ile biftekleri iki tarafınıda kızartın. Şarap ekleyip flambe edin ve
şarap çekilince domi glas sos ekleyin ve sosu iyice çektirin. Başa bir tavada
haşlanmış fetuçine makarnayı tereyağı ve az tuzla çevirin. Servis tabağında
biftekle ister yan yana ister makarnanın üstüne koyup böyle servis yapın.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]