YEMEK TARİFLERİ

BİLMEDİĞİNİZ YEMEK TARİFLERİ
 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Paylaş | 
 

 BİFTEK DOLMASI(saltinbokka)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
alikalay
Admin


Mesaj Sayısı : 52
Kayıt tarihi : 02/01/10

MesajKonu: BİFTEK DOLMASI(saltinbokka)   C.tesi Ocak 23, 2010 9:28 pm

MALZEMESİ : 170 gr biftek, 30 gr kaşar peyniri, 20 gr jambon, fetuçine makarna
tereyağı, domi glas sos tuz, maydanoz, şarap.



YAPILIŞI : 170 gr bifteği iyice ince dövüp ikiye bölün. İçine kaşar peyniri ve jambonu koyup
ikiye katlayın ve kenarını bir bıçak yardımıyla çenterek dikin ve una bulayın.
Tavada az yağ ile biftekleri iki tarafınıda kızartın. Şarap ekleyip flambe edin ve
şarap çekilince domi glas sos ekleyin ve sosu iyice çektirin. Başa bir tavada
haşlanmış fetuçine makarnayı tereyağı ve az tuzla çevirin. Servis tabağında
biftekle ister yan yana ister makarnanın üstüne koyup böyle servis yapın. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://alikalay.benimforum.org
 
BİFTEK DOLMASI(saltinbokka)
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
YEMEK TARİFLERİ :: ET YEMEKLERİ-
Buraya geçin: